Екстра-ліга. Анонс 4-го туру + ВІДЕО-ТРАНСЛЯЦІЇ

Якщо у минулому сезоні команди Екстра-ліги відпочивали під час виступу «Локомотива» у Кубку УЄФА, то цього сезону такого не буде. Тому, вже завтра, поки «Енергія» намагатиметься здобути путівку до Елітного раунду, в українській Екстра-лізі відбуватиметься 4 тур. Яким він буде? Про це і розповість у цьому матеріалі прес-служба Асоціації футзалу України.

Серед тих матчів, які будуть зіграні у суботу, складно виділити матч, який міг би претендувати на статус центрального. Але поєдинок у Херсоні, схоже, треба відокремити. Там очікується дуже цікаве протистояння. І «Кардинал-Рівне», і «Продексім» у минулому турі здобули свої перші перемоги у поточному чемпіонаті. І ці команди явно будуть намагатись продовжити це свято. Кому це вдасться? З одного боку – «Продексім» гратиме вдома, і не забуваємо, що свій перший домашній матч у новому сезоні херсонці програли. Тому, тепер їм треба віддавати «боржок» своїм вболівальникам. З іншого боку – рівняни здобули свою першу перемогу саме на виїзді. Тому, якщо підопічні Сергія Піддубного зможуть перемогти і у Херсоні, то вони зможуть претендувати на роль кращої «виїзної» команди Екстра-ліги.

«Продексім» - «Кардинал-Рівне»
15 жовтня 2016 року. Херсон. Спорткомплекс ХВУФК – 14.00.
Арбітри: Р. Лутій (Київ), Б. Кіндій (Розділ), С. Черноусов (Херсон).
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)
Суддівський спостерігач: Р. Проць (Дрогобич).

ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ:

За оновленим та підсилившимся «Ураганом» буде цікаво подивитись. Звичайно, після поразки у Києві від «ХІТа» «дракони» будуть сповнені бажання зробити все для того, щоб порадувати своїх вболівальників. Враховуючи те, як підопічні Івана Скіцка грали вдома проти «Енергії», фани франків’ян сподіваються, що «Ураган» не тільки знову стане кращою «домашньою» командою Екстра-ліги, а і виправдає ті аванси, які спеціалісти вже встигли роздати прикарпатцям.

У свою чергу, для «ЛТК/ІнБев/НПУ» цей поєдинок є важливим, перш за все, у плані психології. «Телефоністи» отримали дві поразки поспіль, тому їм зараз треба виправляти своє турнірне положення та виходити з тієї складної ситуації, в якій після матчів з «ХІТом» та «Кардиналом-Рівне» опинилась об’єднана команда. Чи зможуть підопічні Валерія Туркіна вивезти очки з Івано-Франківська? Відповідь одна: якщо гості зіграють так, як у матчі з «Продексімом», то це буде реально. А для цього Дзюбі та компанії треба, перш за все, зіграти дисципліновано у захисті, а потім показати своє вміння контратакувати. Саме так був подоланий «Продексім». А чи буде так подоланий «Ураган», якщо врахувати те, що останнім часом івано-франківська команда стала не зовсім зручним суперником для «ЛТК/ІнБев/НПУ»?  

«Ураган» - «ЛТК/ІнБев/НПУ»
15 жовтня 2016 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 12.00
Арбітри: О. Фесенко, А. Швець (обидва – Харків), Я. Вовчок (Івано-Франківськ).
Хронометрист: В. Гронський (Івано-Франківськ).
Суддівський спостерігач: В. Олійник (Київ).

ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ:

Один з аутсайдерів чемпіонату України зустрінеться з одним з його лідерів. Звісно, у такій ситуації перевага буде на боці лідера. У нашому випадку це – «ХІТ». Підопічні Олега Лук’яненка наразі намагається йти нога в ногу з харківським «Локомотивом». І, щоб не відпустити харків’ян (а в разі втрати очок «залізничниками» - і очолити турнірну таблицю), киянам треба перемагати.

Для «Юні-Ламана», який, до речі, буде вперше після трьох виїзних турів грати вдома, це буде можливість спробувати створити сенсацію. Можливо, рідні стіни спробують допомогти підопічним Сергія Бутенка. Хоча здобути гарний результат представникам Одещини буде складно.

А от кому пощастить, так це чорноморським любителям футзалу, які ще пам’ятають виступи місцевого «Моря». Вперше за багато років футзал високого рівня буде у Чорноморську. І для цього міста в Одеській області це, безперечно, буде подія.

«Юні-Ламан» - «ХІТ»
15 жовтня 2016 року. Чорноморськ. Спорткомплекс «Юність» - 13.00
Арбітри: П. Кравцов (Рівне), О. Сидорук (Вінниця), О. Ткач (Чорноморськ).
Хронометрист: Є. Гордієнко (Одеса)
Суддівський спостерігач: Ю. Щепанський (Львів).

ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

У Покровському віце-чемпіон України, харківський «Локомотив», спробує обіграти «Титан-Зорю», яка традиційно потужно грає вдома. Однак, наразі є така тенденція, що підопічні Віталія Соломки останнім часом не завжди вдало грають саме на рідному паркеті. Тим не менш, ні у кого немає сумнівів, що на поєдинок проти «Локомотива» покровці добряче налаштуються і дадуть бій. Інше питання – чи зможуть вони здобути очки у грі проти «Локо»? Якщо так, то ми можемо розраховувати на сенсацію.

«Титан-Зоря» - «Локомотив»
15 жовтня 2016 року. Покровське. Спорткомплекс «Юність» - 13.00.
Арбітри: І. Овчінніков, А. Ноєв (обидва – Запоріжжя), І. Дудінов (Дніпро)
Хронометрист: С. Степаненко (Покровське).
Суддівський спостерігач: О. Король (Донецьк).

Нагадаємо, що матч «Сокіл» - «Енергія» відбудеться 19 жовтня.

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!