Кубок України: анонс матчів-відповідей 1/8 фіналу

«ІнБев/НПУ» (Житомир-Київ) – «Продексім» (Херсон). Перший матч – 1:6
2 лютого. м. Житомир. 12:00. LIVE: Youtube АФУ, телеканал «XSPORT» 

Підопічні Валерія Директоренка у першому поєдинку подарували чинному чемпіону України вагому перевагу для потрапляння до наступного раунду. Тож, для кваліфікації у чвертьфінал об`єднаній команді з Житомира та Києва потрібно забивати одразу 5 м`ячів без відповіді.

Безумовно, завдання перед господарями стоїть надзвичайно складне. У свою чергу, «мельники» святкували перемогу в усіх трьох матчах під керівництвом Хаві Родрігеса і намагатимуться продовжити цю приємну для себе серію.

«АРПИ Запоріжжя» (Запорізька обл.) – «Food Centre-СумДУ» (Суми). Перший матч – 4:4
2 лютого. м. Запоріжжя. 13:00. LIVE: Facebook та Youtube АФУ

Один з лідерів Першої ліги провів надзвичайно цікавий поєдинок з чинним чемпіоном цього турніру та минулорічним півфіналістом Кубка України, який нині посідає сьому сходинку в Екстра-лізі. Підопічні Сергія Песоцького мали перевагу у два м`ячі, але втратили свій гандикап за підсумками першої зустрічі.

Зрештою, шанси команди Максима Павлюка є трохи більшими завдяки голу, забитому на виїзді та майбутньому матчу на власному паркеті. Однак, сумчани також мають свої кубкові амбіції та націлюватимуться на кваліфікацію до чвертьфінальної стадії. 

«Титан» (Покровське) – «Володимир» (Тиврів). Перший матч – 9:5
2 лютого. м. Покровське. 13:30

Представник Другої ліги зумів нав`язати боротьбу своєму більш іменитому супернику. У середині другого тайму тиврівці навіть були попереду з рахунком 5:4, але гра команди Богдана Свірідова з п`ятим польовим стала для них неприємним сюрпризом, і не змогла знайти належної протидії.

Зрештою, чинний володар бронзових медалей Екстра-ліги має перед матчем-відповідю перевагу у чотири м`ячі і, звичайно, є фаворитом. Однак, опускати руки колектив з Вінницької області не буде та прагнутиме ще раз нав`язати боротьбу вищому за рангом опоненту.

«ХІТ» (Київ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне). Перший матч – 3:2
3 лютого. м. Київ. 12:00. LIVE: Facebook та Youtube АФУ

Команда Дмитра Шувалова нині є беззаперечним лідером Екстра-ліги. Втім, і у національному Кубку справи киян складаються досить добре. У Рівному їм вдалося заробити мінімальну перевагу над підопічними Станіслава Гончаренка, з якої вони і розпочнуть повторну зустріч у столиці.

У свою чергу, «кардиналівці» намагатимуться здійснити камбек, аби перервати неприємну серію в останніх поєдинках та оформити звитягу над досі непереможним суперником.

«Епіцентр К-Авангард» (Одеса) – «Альтернатива-Сервіт» (Київ). Перший матч – 1:6  
3 лютого. м. Одеса. 12:30. LIVE: Youtube АФУ

У київському матчі учасник Екстра-ліги доволі неочікувано поступився аматорській команді з розгромним рахунком. Тож, підопічні Федіра Пилипіва мають домашній поєдинок, аби все ж зачепитися за шанс кваліфікуватися до наступної стадії. 

У свою чергу, столичний колектив минулоріч вже подолав великий турнірний шлях, дійшовши до Фіналу Чотирьох. Вагомий гандикап є серйозною підставою для колективу Миколи Костенка, аби розраховувати на подолання 1/8 фіналу.

«Viva Cup» (Харків) – «Сокіл» (Хмельницький). Перший матч – 4:6   
3 лютого. м. Харків. 13:30. LIVE: Youtube

Команди Романа Перадзе та Роман Ковальчика завершили перший поєдинок зі справжнім бойовим тенісним рахунком. Учасник Екстра-ліги наприкінці зустрічі забезпечив собі перевагу у два м`ячі, вдало скориставшись перебором командних фолів у харків`ян.

Втім, представники Слобожанщини здаватися не збираються та намагатимуться перемогти суперника з потрібним рахунком, проти чого активну боротьбу вестимуть представники Поділля.

«Манзана» (Київ) – «Енергія» (Львів). Перший матч – 1:3   
3 лютого. м. Київ. 14:30. LIVE: Facebook та Youtube АФУ

Аматорська команда зі столиці дала справжній бій чинному володарю трофея на його паркеті. Втім, нереалізований дабл-пенальті та гол Степана Струка на останніх секундах призвів до того, що підопічні Валерія Легчанова вирушають до Києва з гандикапом, який вимірюється двома голами.

Для виправлення помилок колектив Віталія Мельника матиме лише повторну зустріч, яка відбудеться у спорткомплексі ЦСК ЗСУ. Водночас, львів`яни спробують потішити своїх вболівальників виходом до чвертьфіналу.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ). Перший матч – 4:2   
3 лютого. м. Івано-Франківськ. 18:00. LIVE: Facebook та Youtube АФУ, телеканал «XSPORT» 

В якості десерту на шанувальників футзалу чекатиме друга серія івано-франківського дербі. У першому матчі підопічні Максима Павленка здобули номінально виїзну перемогу з надзвичайно комфортним рахунком.

Тепер, аби кваліфікуватися далі «мануфактурникам» потрібно перемагати з різницею у два або три м`ячі (у залежності від рахунку). Незважаючи на складне завдання для представника Першої ліги, боротьба у цьому протистоянні забезпечена, адже дербі є найкращою мотивацією для того, аби віддати усі сили задля досягнення переможної мети.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!