Кубок України: анонс перших матчів 1/8 фіналу

10-14 січня відбудуться перші поєдинки 1/8 фіналу Кубку України сезону 2017/2018 р. р. Пропонуємо Вашій увазі анонс цих матчів.

І знову «Сокіл» зустрінеться з «Енергією». Нещодавно підопічні Романа Ковальчика грали у Львові проти «енергетиків» і були биті «зелено-білими». Але то була гра у рамках чемпіонату. Тепер же цим суперникам доведеться зіграти дві зустрічі у Кубку України, і перший двобій відбудеться у Хмельницькому. Цей факт та бажання взяти реванш будуть головними стимулами для «соколят», щоб залишити першу кубкову гру за собою. Але у той же час «Енергія» після згаданої перемоги над «Соколом» може перебувати зараз на підйомі. А коли львів’яни знаходяться у такому стані, то грати з ними дуже важко.

«Сокіл» (Хмельницький) – «Енергія» (Львів)
10 січня 2018 року. Хмельницький. Спорткомплекс Нацполіції – 14.30.
Арбітри: М. Чубінський (Київ), Д. Куций (Харків), Д. Божко (Хмельницький)
Хронометрист: М. Куцак (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: С. Дребужан (Мукачеве)

Столична «Manzana-2» спробує випробувати на собі силу поточного лідера чемпіонату України серед команд Першої ліги – «АРПИ Запоріжжя». Безумовно, у цій парі саме гості з Півдня України вважатимуться фаворитами. Однак, у той же час київські футзалісти гратимуть вдома, і цей фактор має допомогти їм зіграти більш натхненно. Тим більше, кияни вже неодноразово підтверджували, що на паркету спорткомплексу НУХТ з ними грати важко. От і подивимось, як до цього готові підопічні Олега Зозулі. Можливо, це для них буде один з іспитів на шляху до вирішення тих задач, які були поставлені перед початком сезону. Але можна не сумніватись у тому, що своїх столичних візаві футзалісти «АРПИ Запоріжжя» навряд чи будуть недооцінювати.

«Manzana-2» (Київ) – «АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя)
10 січня 2018 року. Київ. Спорткомплекс НУХТ – 15.30.  
Арбітри:
Д. Дудка, Р. Гейло (обидва – Київська обл.), Ю. Кондратьєв (Київ)
Хронометрист: В. Лозинський (Київ)  
Спостерігач арбітражу: М. Зубко (Черкаси) 

У Дніпрі місцевий «Катеринославхліб» боротиметься з «Альтернативою». Якщо згадувати регалії команд, то, як то кажуть, за іменами та титулами перевага є у «пекарів». Все-таки, вони титул минулорічного переможця Другої ліги про щось говорить. Та і за складом гравців «Катеринославхліб» трохи переважає «Альтернативу» І, на додачу, гратиме вдома. Але підопічні кияни, вочевидь, іншої думки. Так, підопічні Миколи Костенка не будуть фаворитами, але ні у кого не має бути сумнівів у тому, що «Альтернатива» здатна потріпати нерви будь-якому супернику. І дніпровці мають бути готовими до цього. Хоча з іншого боку – досвід гравців «Катеринославхліба» дозволяє їм не думати про такі речі. 

«Катеринославхліб» (Дніпро) – «Альтернатива» (Київ)
10 січня 2018 року. Дніпро. Спорткомплекс «Олімпія +» - 18.30.
Арбітри: О. Максименко (Миколаїв), О. Гопка (Черкаси), І. Андрєєв (Дніпро)
Хронометрист: О. Іванов (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: С. Тулєпов (Кременчук)

Мабуть, кубкові побачення «ХІТа» з «Продексімом» вже потроху стають традицією. До того ж, обидві команди нещодавно зустрічались між собою у рамках чемпіонату. Тому, спогади від того протистояння ще свіжі. Але тепер «ХІТ» та «Продексім» писатимуть нову історію – кубкову. І, знаючи амбіції обох команд, можна чекати на справжню битву під час обох протистоянь. Більше того – цей поєдинок сміливо можна назвати одним з центральних у всій сітці кубкових дуелей у рамках 1/8 фіналу. І немає сумнівів у тому, що київська та херсонська команди своєю грою підтвердять цей статус.

«ХІТ» (Київ) – «Продексім» (Херсон)
12 січня 2018 року. Київ. Спорткомплекс ЦСК ЗСУ – 15.00.
Арбітри: М. Подраний (Житомир), С. Подворний (Хмельницький), Г. Гора (Київ)
Хронометрист: Д. Шептун (Київ)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)

Як відомо, в «Урагану» поки що не дуже добре йдуть справи у чемпіонаті України. І це – м’яко кажучи. У підопічних Максима Павленка, звичайно, ще залишаються деякі шанси потрапити до топ-вісімки, але для цього треба, щоб розклад результатів матчів, у яких гратиме «Епіцентр К Авангард», склався сприятливим чином. Та і самі «дракони» за таких обставин мають докласти всіх зусиль та перемагати. Але у той де час прикарпатцям зараз треба переключитись на Кубок. А раптом там пощастить більше? Тому, «ураганівцям» зараз треба не тільки переключитись, а і зробити основний акцент на кубкові змагання. Хоча зараз обставини складаються так, що з «Титаном» господарям майданчику буде складно грати. Підопічні Дмитра Камека наразі перебувають у непоганій формі – як ігровій, так і психологічній, адже вони буквально нещодавно очолили турнірну таблицю Екстра-ліги, і саме з таким настроєм поїдуть до Івано-Франківська. Тим більше, у покровців вже є досвід перемог над «Ураганом», і недаремно для «драконів» команда з Покровського є незручним суперником.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Титан» (Покровське)
12 січня 2018 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 17.00.  
Арбітри:
Л. Жиронкін (Луганськ), Д. Каркаєв (Київ), В. Гронський (Івано-Франківськ)  
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

На стадії 1/8 фіналу не обійдеться без дербі. І воно відбудеться у Києві. Обидві команди – і «SKIDKA», і «RED» - непогано знають одна одну. Тому, не виключено, що тут буде дійсно кубковий двобій, і перший поєдинок буде лише частиною протистояння. Тут можливі різні сценарії матчу – або обидві команди будуть економити сили, щоб вирішити все у матчі-відповіді, або зі стартових хвилин першого поєдинку глядачі на трибунах спорткомплексу КПІ стануть свідками безкомпромісної гри, в якій комусь фортуна може усміхнутись трохи більше. На це воно і дербі – тут можливо все. І цей фактор робить протистояння двох столичних команд ще цікавішим.  

«SKIDKA» (Київ) – «RED» (Київ)
12 січня 2018 року. Київ. Спорткомплекс КПІ – 19.00.
Арбітри: О. Єлшанський, А. Савельєв (обидва – Суми), Д. Андрусь (Київ)  
Хронометрист: В. Лозинський (Київ)
Спостерігач арбітражу: В. Михальський (Київська обл.)

Тільки нещодавно «Кардинал-Рівне» та «Епіцентр К Авангард» грали між собою у рамках Екстра-ліги. І грали, між іншим, також у спорткомплексі ДЮСШ-4. Тоді була зафіксована нічия. Але тепер усе буде інакше, адже це – кубкове протистояння. Тому, обидві команди вже будуть налаштовані по-іншому. І тут будь-яка помилка, не дивлячись на те, що це – лише перший поєдинок 1/8 фіналу, може стати вирішальною. Тому, і рівняни, і одесити, можливо, будуть грати більш обережно. Хоча не виключено, що той же «Кардинал» спробує перед рідними вболівальниками пограти в атакувальний футзал, але є велика ймовірність того, що підопічні Кирила Красія будуть до цього готові. А це означає, що тут може зіграти свою роль фактор несподіванки.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса)
13 січня 2018 року. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4 – 13.00.
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), Ор. Дуцяк (Дрогобич), П. Кравцов (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)

Тиждень перших матчів 1/8 фіналу закінчиться у Житомирі. Останнім часом місцевий «ІнБев/НПУ» досить непогано грає у рідних стінах. Але це було у чемпіонаті. А як буде у Кубку України? Тут вже Валерій Директоренко має підбирати стратегію, яка буде розрахована на два кубкових протистояння. І треба також враховувати, що «Viva Cup» - теж непроста команда, склад якої складають здебільшого досвідчені гравці, котрі встигли пограти на хорошому рівні. До того ж, і молодь у харківського клубу теж непогана. Взагалі «Viva Cup» можна вважати досвідченим кубковим бійцем. Тому, «пивоварам» однозначно легко не буде. Хоча фактор рідних стін може допомогти об’єднаній команді зробити перший крок у цьому кубковому протистоянні.

«ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) – «Viva Cup» (Харків)
14 січня 2018 року. Житомир. ФОК – 13.00.
Арбітри: О. Плахов (Чернівці), В. Дзюра (Рівне), А. Загоруйко (Житомир)
Хронометрист: О. Макарець (Житомир)
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: ФК «ХІТ» (Київ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!