Збірна України здолала Хорватію у першому з двох товариських матчів

Три забиті голи у першому таймі принесли підопічним Олександра Косенка звитягу над своїм суперником у першому з двох міжнародних товариських поєдинків.

Свій дебютний в історії матч у Черкасах збірна України розпочала з гострих атак. Вже на третій секунді Шотурма ударом здалеку змусив вступити у гру Лукетіна. Воротар хорватів перевів м’яч на кутовий.

На 2-ій хвилині «жовто-синім» вдалося відкрити рахунок після розіграшу кутового. Шотурма подав, а Зварич пробив в один дотик, перехитривши воротаря суперників.

За 2 хвилини Постружин міг зрівнювати результати на табло. Крістіан розхитав Педяша, але з вигідної позиції пробив точно у руки Іваняка.

Ще один шанс на гол у складі нашої команди мав Білоцерківець. Шотурма закинув м’яч на Миколу, але останній проби повз ворота.

Втім, на 17-ій хвилині Микола таки досяг свого. На цей раз Зварич виконав подачу з кута, а Білоцерківець ударом в один дотик відправив м’яч у кут воріт гостей.

До перерви команда Олександра Косенка зуміла забити втретє. Разуванов відгукнувся на далеке закидання від Журби та спочатку прокинув м’яч повз Лукетіна, а потім з надгострого кута поцілив у володіння підопічних Мато Станковіча.

Впродовж другого тайму у складі нашої команди могли відзначатися Микитюк, Журба та Педяш, однак, Лукетін грав без помилок. У хорватів найкращу нагоду розмочити рахунок мав Єловчіч, але на останньому рубежі вдало зіграв Іваняк.

Заключні хвилини гості проводили з п’ятьма польовими, і це дало їм змогу скоротити різницю у рахунку завдяки голу Матошевіча. Однак, не більше. 3:1 – збірна України здобуває перемогу у першому матчі проти збірної Хорватії.

Україна – Хорватія – 3:1 (3:0)
Голи:
Зварич (2), Білоцерківець (17), Разуванов (19) – Матошевіч (37)
Попередження: Зварич (9), Микитюк (21) – Єловчіч (22), Періч (25)

Україна: Євген Іваняк (к) – Ігор Корсун, Петро Шотурма, Михайло Зварич, Микола Білоцерківець, Володимир Разуванов, Сергій Журба, Олександр Педяш, Дмитро Сорокін, Микола Микитюк, Артем Фаренюк, Олег Єрьомін, Сергій Малишко, Кирило Ципун

Хорватія: Жарко Лукетін – Франко Єловчіч (к), Степан Перішич, Лука Періч, Тіхомір Новак, Матей Хорват, Душко Мартінац, Лука Сутон, Йосіп Сутон, Крістіан Чекол, Крістіан Грбеша, Ведран Матошевіч, Крістіан Постружин, Зоран Пріміч

Повторна зустріч між командами відбудеться 3 грудня. Початок о 19:00.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!